Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η κατασκευαστική εταιρεία ΕΛ.ΒΙ.ΑΠ ιδρύθηκε το 1976 από τον Ιωάννη Τεπεκίδη και με υπευθυνότητα και αφοσίωση άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο του εξαερισμού και των βιομηχανικών απορροφητήρων.  Σήμερα συνεχίζει τη δραστηριότητά της με το Βαγγέλη Τεπεκίδη. Με την πολυετή πείρα της, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο της.

Σε ένα ιδιόκτητο χώρο 1500 τ.μ , σε οικόπεδο 15.000 τ.μ στη Νυμφόπετρα Θεσσαλονίκης, έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία ετών, μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις αξιόπιστες και σίγουρες πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Στόχος μας είναι να μελετούμε, να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε βιομηχανικούς αποροφητήρες, φιλτροσιλό για την περισυλλογή πριονιδιών, καμπίνες βαφής για λούστρα, αερολέβητες, αεραγωγούς κ.α. Έτσι επιτυγχάνουμε την καθαριότητα των εργασιακών χώρων (από πριονίδια, ροκανίδια, σκόνες, οσμές κ.α) διασφαλίζοντας παράλληλα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Πολλές επιχειρήσεις, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, και καταστήματα έχουν δείξει εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας τα οποία είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και πιστοποιημένα με CE.

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την μεταφορά και εγκατάσταση των προϊόντων μας στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης και με το καλύτερο αποτέλεσμα.